top of page

samenwerking

Als zanger, pianist of organist werk ik graag samen met andere musici, in een ensemble,

als begeleider/repetitor van een koor of als bandlid.

Marcel van der Poel & Band verzorgt o.a. regelmaat kerk- en huwelijksdiensten,

ook ben ik actief in een piano-trio met violiste Iris van der Laar en celliste Fiona Hutubessy. 

In het heden en/of verleden heb ik met veel plezier samengewerkt

met Gilad Nezer (Nederlands Kamerkoor), Gerald Troost (Gospelartiest),

Sietse van Wijgerden (Kerkmusicus en dirigent), Ruben Romijn (Drummer bij o.a. Christian Verwoerd) en vele andere musici.

marcel en band

Ook mocht ik met een aantal koren in het verleden samenwerken:

Gospelkoor 'Shalom' 

In januari 2012 begon ik als pianist bij dit koor. Vanaf 1 januari 2013 tot en met 31 december 2016 was ik als pianist/dirigent werkzaam bij Shalom en kijk ik terug op een mooie en leerzame tijd bij dit gedreven koor. 

 

Hineni Symfonie Orkest

Vanaf oktober 2012 was ik projectmatig actief als pianist/zanger bij het Hineni Symfonie Orkest, onder leiding van Lubertus Leutscher. Het Hineni-orkest brengt klassiek repertoire en traditionele Joodse muziek ten gehore. 

 

Gospelkoor ‘We Believe’ 

Sinds 2008 was ik als basgitarist in de begeleidingsband van gospelkoor ‘We Believe’ wat onder leiding stond van Remco Hakkert. Vanaf mei 2011 mocht ik het stokje overnemen van Remco Hakkert en was ik tevens pianist van dit koor tot en met december 2017.  Ik heb dit koor met veel plezier gedirigeerd.

Vanaf 2018 is de bevlogen Jirre Stoutjesdijk de nieuwe dirigent. We Believe is een energiek en dynamisch koor wat Nederlands en Engelse gospelliederen ten gehore brengt. 

bottom of page